Küçük Yangın Kapısı Hakkında Gerçekler Bilinen.

Wiki Article

Her vakit serbest buzakılmalı ve engellenmemelidir. Yangın Çıkış Kapkaloriın önünde yahut arkasında herhangi bir yük, mobilya yahut farklı bir mâni bulunmamalıdır. Başkaca Yangın Çıkış Kapısı asla kapatılmamalı veya kilitlenmemelidir.

Yangın direnci: Müstacel çıkış kapıları, yangına dayanıklı özellikte olmalı ve yangın esnasında insanların emniyetli tahliyesini katkısızlamalıdır.

Yangın yönetmeliğine tatminkâr bir şekilde hazırlanan bapların bazı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere kapıların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların kendi kendine kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Ayrıca, yangın bapları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Iye oldukları özellikleri ile iç kapı modellerinden ayrılan evgin çıkış bapları, üretim sürecinde kazandıkları peklik ile konulevlerini namına getirmektedir. Yangına karşı metanet özelliği ile ölçün baplardan ayrılmasının taçı keşik son kerte farklı paha skalasına sahiptir.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli kavara ve çeşitli kimyasal sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa da esrarı fek ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği sayesinde emin zemin oluşturur.

Kapının güzel duyu dokuması ve istem edilen aksesuarların kullanımı hediyeı direkt olarak etkilemektedir.

Yangın merdiveni kapısına hiçbir şekilde kilit takılamaz. Bazı binalar kullanım saatleri dışında böyle bir yolu tercih edebilmektedir. Bazı az katlı binalarda da hırsızlığı önlemek amacıyla Yangın kapısı istanbul yangın bapları kilitlenebilmektedir.

İnsan yoğunluğu lüks olan, kişilerin toplanmış halde yaşadığı veya girip - çıktığı bütün projelerde yangın ve acil hâlet önlemi olarak Yangın Kapısı kullanmaı kanunen şgeri koşulmuşdolaşma. Yangın Baplarının en pıtrak kullanıldığı projeler arasında;

Esrar sızdırmaz özelliğe iye olmaları ötürüsı ile yangın anında insanların kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Acil çıkış kapısı ismi ile de bilindik bu baplar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde bayağı geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birgani örgüda bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.

Yangın Çıkış Kapısı yangına dayanıklı bir malzemeden yapılmalıdır. Kapının yanma süresi en az 30 an olmalıdır.

Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden dışarıya yahut yangın merdivenlerine ulaşmasını sağlayan Yangın Bapsı modelleri kendi içinde hareketsiz kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.

Report this wiki page